Yoused.nl - Shop decorations you always wanted to have

Laatste nieuws werkbezoek Corien Wortmann:

Op 29 september brengt Europarlementariër Corien Wortmann een werkbezoek aan Rick Smeenk interieurbouw in Almere-Buiten.

De ontvangst vindt plaats in de nieuwe bedrijfshal van ruim 1000m². Deze "concept ruimte" kan worden ingericht voor huisshows, kleine beurzen, productpresentaties of evenementen. Er is een vergaderruimte bij, geschikt voor gezelschappen tot zo'n 50 mensen.
Grote exposanten die echt werk willen maken van een specifieke beurs kunnen hun megastand bij Smeenk opbouwen en het hele programma doornemen. Vooral als het om een beurs met de nodige showelementen gaat, is dat een uitkomst.
Ook kunnen bedrijven uit de omgeving er een huisshow organiseren. Een huisshow op de eigen locatie leidt er, in het gunstigste geval, toe dat de productie minimaal een week stil ligt.
Door de centrale ligging en de ruime gratis parkeergelegenheid is de conceptruimte uitermate geschikt voor productpresentaties van bedrijven met meerdere vestigingen door het land.

Rond het bezoek is een interessant en gevarieerd programma samengesteld.

Trendwatcher Adjiedj Bakas houdt een presentatie over de toekomst van Europa.
Hij doet dit aan de hand van trends die hij signaleert en stelt zich vragen als:
Blijft het Europa of wordt het Eurabia?
Wordt Europa een soort nationaal park voor Chinese toeristen?

Christine van Stralen van Bureau van Kunstprojekten heeft schilderijen uit de expositie STERKE VROUWEN van Dorrit Klomp ter beschikking gesteld.
In het werk van Dorrit Klomp staat de kracht van vrouwen centraal. Zij exposeert veel in binnen- en buitenland en haar werk bevindt zich, terecht, in vele kunstcollecties.

Alle aanwezigen is vooraf gevraagd vragen aan Corien Wortmann te formuleren. Op een aantal vragen gaat zij 29 september in.
Alle vragen krijgt zij na afloop van het werkbezoek overhandigd.

De aansluitende lunch is bij uitstek geschikt om te netwerken.

10.15 - 10.45 ontvangst
11.00 - 13.00 programma
13.00 - 13.30 informele lunch