Yoused.nl - Shop decorations you always wanted to have

Werkbezoek Berlijn succes!

Het werkbezoek aan Berlijn is weer achter de rug. Dinsdag, 9 oktober, vertrokken een 15-tal vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden voor een 2-daags bezoek naar Berlijn.
De trip verliep voorspoedig en al rond 8 uur landden de dames op vliegveld Tegel. In het hotel in Mitte ontmoetten de dames hun (vrouwelijke) gids. Te voet begon het Berlijnse avontuur. Langs de Spree en andere bezienswaardigheden ging het naar Potsdammerplatz. Gezien de tijd werd de tocht in taxi's vervolgd naar de Nederlandse ambassade. Daar was een ontvangst en ontmoeting met Duitse vrouwelijke ondernemers en Nederlandse vrouwelijke ondernemers, die het hebben "gemaakt" in Duitsland. Gabrielle Kalkwijk van Campina hield een presentatie over haar ervaringen in Rusland en Duitsland. De lunch werd gevolgd door een rondleiding door de door Rem Koolhaas ontworpen ambassade. Daarna met grossraum taxis naar WeiberWirtschaft een initiatief voor en door vrouwelijke ondernemers. s' Avonds diner en show in Tip am Zelt. Georgette Dee zong liefdesliederen en vertelde over haar (zijn) amoureuze ervaringen. Zoals het bij goed cabaret betaamt, was Georgette aan het eind van de avond behoorlijk in de olie, wat alleen maar bijdroeg aan de feestvreugde.
Dag 2 begon met een Trabisafari. Een hoogtepunt! Lunch bij Literaturhaus en een rondleiding door KaDeWe volgden. Eind van de middag ging ieder haars weegs voor enkele uurtjes "voor je zelf". Om 18.30 uur verzamelen in het hotel en op naar Tegel. Rond middernacht waren de dames weer thuis, doodvermoeid, maar ervaringen rijker !!!
Welke stad, beginnend met een B, zullen zij volgend jaar onveilig maken?