Yoused.nl - Shop decorations you always wanted to have

over smeenk

Wie zijn wij
Rick Smeenk is een timmerbedrijf gespecialiseerd in interieurbouw en tentoonstellingsbouw. Wij realiseren, voornamelijk commerciŽle, interieurs zoals winkels, kantoren, showrooms, musea enzovoort. En wij bouwen stands op nationale en internationale beurzen.

Visie en Missie
Rick Smeenk is koploper in de branche als het gaat om toepassing van innovatieve technieken voor houtbewerking. De medewerkers van Rick Smeenk maken gebruik van computers, de allernieuwste machines en robots. Met behulp van optimaliseerprogrammaís wordt berekend hoe het materiaal zo efficiŽnt mogelijk gebruikt kan worden. Een volledig geautomatiseerd platenmagazijn beheert de houtvoorraad en neemt ook restmateriaal retour. De centrale afzuiginstallatie comprimeert het afval tot een tiende van het oorspronkelijke volume. Cyclische handelingen, saaie monotone handelingen, worden door machines en robots overgenomen, zodat het personeel van Rick Smeenk datgene kan doen waar ze goed in zijn, namelijk timmeren.
Aldus is Rick Smeenk er, op een economisch verantwoorde wijze, in geslaagd om de productie in Nederland te houden en om op een milieubesparende wijze te produceren.
In 2007 heeft Rick Smeenk de Flevopenning Innovatieve onderneming gewonnen. Dit is de belangrijkste ondernemersprijs van Flevoland en wordt o.a. toegekend door de Provincie Flevoland en een aantal ondernemersverenigingen zoals VNO/NCW.

Werkwijze
De opdrachtgevers van Rick Smeenk komen bij ons met een plan, een idee of een ontwerp. Sommigen hebben dit tot in detail uitgewerkt. Anderen komen met niet meer dan een schetsje.
Voor aanvang van een project ontvangt u van ons een prijsopgave, waarin helder is uitgewerkt wat wij voor u gaan doen, welke kwaliteit u van ons kunt verwachten en de oplevertermijn.